Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-02-2006, 09:19 PM
fenerli_16 kullanıcısının avatarı
fenerli_16 fenerli_16 Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Oct 2005
fenerli_16 will become famous soon enoughfenerli_16 will become famous soon enough
samsun:0 fenerbahçe:5

Turkcell Süper Ligi 21.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Samsunspor’u 5-0 mağlup etti. Bu sonuçtan sonra puanını 52’e yükselten takımımız, namağlup liderliğini sürdürüyor. Samsunspor karşısında aldığı galibiyetle kendisine ait olan 19 maçlık yenilmezlik rekorunu 20’e yükseltirken, Türkiye Süper Ligi tarihinde üst üste 7 deplasman maçını kazanarak 47 yıllık bir rekoru daha kırarak, başarılı grafiğini sürdürmeye devam etti. Karşılaşmanın 23.dakikasında Nobre’yi düşüren kaleci Kerem kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Alex’in ilk kez penaltı kaçırdığı karşılaşmadan takımımız 5-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi ekip 7.dakikada ilk tehlikeli atağını geliştirirken takımımız, 15.dakikadan sonra oyuna ağırlığını koydu. Üst üste geliştirdiği ataklarla rakibini kendi sahasına mahkum eden takımımız 24.dakikada kaleci Kerem’in sebep olduğu penaltıyı Alex’le değerlendiremedi. Bu pozisyonda kaleci Kerem’in Nobre’yi indirmesini bariz gol şansı olarak yorumlayan tecrübeli hakem Serdar Tatlı, genç kaleciyi kırmızı kartla oyundan ihraç etti. Kaçan penaltıya rağmen moralini bozmayan takımımız, baskısını arttırdı. 30.dakikada bu baskısının sonucunu Appiah ile alan takımımız 1-0 öne geçti. Tuncay ile 42.dakikada farkı ikiye çıkartan takımımız devreyi de bu sonuçla kapattı.

İkinci yarıya rahat başlayan takımımız, etkili oyununu Tuncay, Aurelio ve Anelka’nın ayağından kazandığı gollerle süsleyerek 5-0 kazandı. Son haftalardaki performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan Anelka, oldukça istekli görünürken, Tuncay’da sahanın en çalışkan isimleri arasında yerini aldı.
imza

Elimde eski bir aşktan kalma tutku damlacıkları

Arkamda diz boyu balcık hatıraların çığlıgı var
Yırtmış atmışım herşeyi
Bir ben kalmışım ortada birde sen içimde
Taaa şuramda...
Kendimden geçiyorum özlemişim seni birtanem
gel döndür beni bu yollardan hadi BEKLİYORUM...
fenerli_16 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla