arkadasim nasil kayboldu??? aslinda kaybolmasi lazim bak sana simdi ayrintilarini anlatiyorum kardes:
evet ilk önce deamon toolsun üstüne iki kere bastigimizda en asada sag tarafimizda onun sembolu gelir(kirmizi iki isaretli), simdi o deamon toolun sembolun üzerine mousumuzla sag tiklarsak en yukarda "Virtual CD/DVD-ROM" gelir, simdi onun üzerine de gittigimizde solda yukarda uzun bir yazi acilacak
" Device 0: [ F: ] C:\......." kardes eger bu acilmazsa orda Drives ler geliyor 1-4 kadar orda "1 Drive" secmen gerekir ondan sonra dedigim " Device 0: [ F: ] C:\......." gelicek ve onun da üzerine gittinde "Mount Image" gelicek dostum ve onun üzerine bi kere tikliyacaksin sonra bir pencere acilacakk ve o sana bu mds in yerini soruyor ona göstermen lazim yaani, bunu acmalisin: "MINI_FIFA06.MDS" yaani bu indirdigin dosyanin icinde olmasi lazim! ve bunun "MINI_FIFA06.MDS" üzerine tikladinda pencere kapalir ve otomatikmen FIFA 06 nin Dosyasi acilir yaani tamam demektir

halledildi! dostum sonra herseyi kapatim FIFA 06 yi CD siz oyniya bilirsin! Islemler bukadar

biraz cok yazdim ama aslinda cok kolay dediklerimin aynisi yap kardes! neyse yinede yapamazsan bana bildir dostum
bye bye,
GS-PLaYa...