| Totti'yi isteriz Manşetimiz ses getirdi
FOTOMAÇ'ın "Fener'e Yüzyılın Teklifi TOTTİ" manşeti, sarı-lacivertli taraftarları çok heyecanlandırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un, 100. yılda kadrosunda görmek istediği Roma'lı Francesco Totti için yaklaşık bir aydan beri menajerler aracılığıyla girişimler sürüyor. Dün gazetemize e-mail ve faks yağdıran yüzlerce sarı-lacivertli taraftar, Frencesco Totti'yi F.Bahçe'de görmek istediklerini dile getirdiler.
RÜYA GİBİ BİR TEKLİF OLACAK
F.BAHÇELİ taraftarların Totti konusundaki ortak görüşü şu: "100. yılında Avrupa Şampiyonluğu'nu hedefleyen Fenerbahçe'ye Totti yakışır." Öte yandan Daum'un, hayallerini süsleyen Totti'nin transferi ile bizzat ilgilendiği öğrenildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin de Totti'nin Roma'dan ayrılmaya karar vermesi halinde ünlü oyuncuyu, F.Bahçe'ye getirebilmek için başdöndürücü bir teklif sunacakları ifade edildi.
Carlos'ta sorun yok
F.BAHÇE, 100. yıl bombalarından biri olarak düşündüğü Roberto Carlos'un transferinde büyük aşama kaydetti. Yöneticilerin, İspanyol kulübünden "Eğer Roberto Carlos bizden ayrılmayı isterse öncelikle sizinle masaya otururuz" sözünü verdikleri öğrenildi. Bilindiği gibi Roberto Carlos'a Katar ve Suudi Arabistan'dan da teklifler var. gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
unutamadım unutamadım ne olur anla beni... GaLaTaSaRaY |